Mijn naam is Corina van Kempen, opgeleid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Open Universiteit in Heerlen als bedrijfseconoom en managementwetenschapper. Binnen de financiële wereld waarin ik complexe verandertrajecten heb gedraaid, ben ik ervan overtuigd geraakt dat het de mensen zijn die het succes bepalen. En geloof er dan ook in, dat wanneer mensen in hun eigen kracht staan en hun talenten benutten er betere resultaten worden bereikt.

Al vanaf mijn jeugd heb ik mijn beslissingen gemaakt en geleefd vanuit mijn ratio, gaandeweg heb ik ontdekt hoeveel mooier het is om daarbij ook vanuit je gevoel en intuïtie te leven en werken. Dit heeft er onder andere toe geleid dat ik mijn hart ben gaan volgen en mezelf verder heb gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van mensen, omdat het mijn missie is om mensen een blijvend resultaat mee te geven, waar zij de rest van hun leven op kunnen bouwen. Waardoor je succesvol bent in het bereiken van je doelen, maar ook dichtbij jezelf blijft.

Om een gewenste verandering te realiseren is begeleiding op overtuigingen, normen en waarden, vaardigheden en gedrag een belangrijke stap. In de praktijk heb ik ervaren dat dit niet altijd voldoende is om blijvend resultaat te bereiken. Mijn ervaring is dat er een echte verandering dient plaatst te vinden bij de kern, je identiteit: “Wie ben ik in mijn zuiverste vorm?”. Een innovatief hulpmiddel dat daarbij helpt is Identity Compass®.

Het geeft mij veel voldoening om organisaties en mensen te begeleiden in het (her) vinden van hun professionele identiteit. Op basis van hun innerlijke kracht en talenten. Met veel toewijding ga ik als gids terug naar de kern op identiteitsniveau. Met humor en diepgang ben ik een klankbord voor jouw waarden en overtuigingen. Waardoor je gaat leven vanuit je kern en vrede hebt met jezelf en je omgeving. Want door zelfinzicht en zelfacceptatie leef je in overeenstemming met wie je bent en naar je waarden. Waardoor je als het ware je eigen innerlijk kompas creëert, waar je altijd op kan bouwen en vertrouwen.

Coachees ervaren mij als consequent, die scherp en helder doordringt tot de kern van het probleem. Ik haal mensen uit hun vicieuze (denk) cirkel in een betrouwbare en warme sfeer. Verder heb ik een sterk ontwikkeld gevoel voor wat er als “onderstroom” leeft en ben ik praktisch ingesteld waardoor snel, maar wel blijvend, resultaat wordt bereikt.

Kwaliteit is voor mij een vanzelfsprekendheid en daarom heb ik diverse coach opleidingen gedaan, waaronder een NLP Master Practitioner opleiding en volg ik regelmatig in het kader van permanente educatie diverse opleidingen en trainingen, waardoor ik zo optimaal mogelijk maatwerk aan mijn cliënten kan bieden.

Naast mijn werk, ben ik een fanatieke hardloper: verdelen van kracht, genieten van discipline en ritme, de prestatie van je lichaam en de lange adem, vastbijten en pas loslaten als het doel bereikt is. Een echt buitenmens: tuinieren, eigen eten verbouwen en lekker kokkerellen in de keuken.

Daarnaast lever ik graag een bijdrage aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken die er werkelijk toe doen en van groot belang zijn in de veranderende wereld.

Geïnteresseerd? Bel of mail mij voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

Corina van Kempen is opgeleid volgens “The Society of NLP” en is gecertificeerd als NLP Master Practitioner en gelicenseerd als Identity Compass® consultant.